sâmbătă, 28 noiembrie 2009

PR Tea ediția a 2a


PRIME Cluj-Napoca se bucură să vă anunțe că a dat frâu înscrierilor la cea de-a 2a ediție a PR Tea-ului de Cluj, unde îl vom avea alături pe Călin Crainic, Creative Director Vitrina Advertising.
Toată aglomerația are loc în data de 3 decembrie 2009, la ora 18.00, în Corvinus Pub, Str. Memorandumului nr. 6, unde vom vorbi despre măria sa, CONSUMATORUL.
So... dacă te pasionează advertisingul, dacă ești pur și simplu curios sau dacă vrei să porți o discuție liberă cu unul dintre cei mai buni oameni din advertisingului clujean , înscrie-te până la data de 2 decembrie, ora 23:59, la adresa de e-mail pr.tea@clujnapoca.ro.
Be there! :)

5 comentarii:

  1. u have my support: www.socialbutterfly.ro/?p=1018

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Gloria, speram sa ne vedem joi!

    RăspundețiȘtergere
  3. si nu, nu va spamui. se numeste plasare stategica de linkuri http://socialbutterfly.ro/analysis-about/predam-practic

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce a fost la PRtea2? http://socialbutterfly.ro/events-and-places/prtea-2-consumatorul

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere