luni, 19 aprilie 2010

CNSC 2010

Congresul Naţional al Studenţilor la Comunicare este un eveniment marca PRIME, unica asociaţie studenţească de profil din România şi filială a PRIME Europe – Asociaţia Europeană a Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare.

CNSC oferă studenţilor ocazia de a interacţiona cu cei mai buni specialişti şi de a se angaja în discuţii cu privire la cele mai importante subiecte ale anului în domeniul relaţiilor publice.

Cu fiecare ediţie ne perfecţionăm, prin crearea mediului necesar dezbaterilor pe teme care pun în discuţie situaţia PR-ului din România.

Cu o istorie de 7 ani, congresul a devenit treptat unul din cele mai importante evenimente ale asociaţiei, mai ales datorită contactului direct dintre specialiştii din relaţii publice şi studenţi pe care acesta îl oferă.

An de an, evenimentul a crescut atât în anvergură, cât şi popularitate, dovedindu-se un schimb între entuziasmul şi curiozitatea caracteristice studenţilor şi experienţa specialiştilor în comunicare, un mediu semi-formal prin care cei care practică PR pot transmite informaţii despre cine, de ce, cum, unde şi când se face PR.
Mai multe detalii găsiţi pe http://www.cnscpeweb.ro.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu